Θα παρευρεθεί κανονικά η M-Sport Ford στο Rallye Μόντε Κάρλο, σύμφωνα με τον Millener


O αγωνιστικός διευθυντής της M-Sport Ford, Richard Millener, διέψευσε αμέσως τις φήμες, οι οποίες ήθελαν την ομάδα του να μη συμμετέχει στο φετινό αγώνα του Μόντε Κάρλο ένεκα του κορωναϊού και του Brexit.

Η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, αφού βρέθηκε μεταλλαγμένο στέλεχος του Covid-19, το οποίο μεταδίδει την ασθένεια γρηγορότερα από το κανονικό στέλεχος του κορωναϊού.

"Θα ήθελα να μάθω από πού αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν τις πληροφορίες, πραγματικά θα ήθελα", δήλωσε ο Millener στο DirtFish.

"Έχουμε επικοινωνήσει τα σχέδιά μας για το Rallye Monte Carlo, με τους Gus Greensmith και Teemu Suninen να αγωνίζονται με τα Fiesta WRCs και τον Adrien Fourmaux με το Fiesta Rally2.

"Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

"Δεν είναι μυστικό πως είναι περισσότερο περίπλοκο από το συνηθισμένο να ταξιδέψουμε στη Γαλλία από τη Βρετανία, εν μέρει εξαιτίας του περιορισμού για τον Covid-19 και εν μέρειεξαιτίας των πρόσφατων ελέγχων στα σύνορα, οι οποίοι ακολουθήθηκαν από την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Δουλεύουμε, όπως έχω πει και σε προηγούμενες περιπτώσεις, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις και περιμένουμε να σας δούμε στην Gap για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

"Οι φήμες ότι δε θα παρευρεθούμε στον αγώνα είναι απλά λανθασμένες".

Post a Comment

Previous Post Next Post