Οι συμμετοχές του Rallye Μόντε Κάρλο 2021



Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rallye Μόντε Κάρλο οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 84.

Για τις συμμετοχές του WRC, η M-Sport Ford θα αγωνιστεί με δύο αυτοκίνητα, τα οποία θα οδηγούν οι Gus Greensmith και Teemu Suninen. Η Hyundai Motrosport επέλεξε να συμμετάσχει με τους Thierry Neuville, Ott Tanak και Dani Sordo, με τον Pierre-Louis Loubet να αγωνίζεται ιδιωτικά με το i20 Coupe WRC της 2C Competition. Τέλος, o Takamoto Katsuta θα πλαισιώσει με το τέταρτο Toyota Yaris WRC τους Sebastien Ogier, Kalle Rovanpera και Elfyn Evans.

Όσον αφορά την κατηγορία WRC2, οι Marco Bulacia, Andreas Mikkelsen και Enrico Brazzoli θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia Evo R5, ενώ ο Adrien Fourmaux του Ford Fiesta MKII R5. Ο Nikolay Gryazin, ο οποίος έχασε την θέση του στην Hyundai Motorsport, θα αγωνιστεί ιδιωτικά με το Volkswagen Polo GTI R5. Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Hyundai Motorsport θα κάνει ο Oliver Solberg στο ντεμπούτο του στην κατηγορία WRC2. Τέλος, ο Sean Johnston θα αγωνιστεί κι αυτός ιδιωτικά οδηγώντας ένα Citroen C3 R5.

Ανάμεσα στις συμμετοχές για το φετινό αγώνα του Μόντε Κάρλο βρίσκεται και μια ελληνική, με τον Νικόλα Παυλίδη και τον Allan Harryman να δίνουν και φέτος το παρόν με το Peugeot 208 Rally4. 


Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του αγώνα:


Post a Comment

Previous Post Next Post