Άμεση διακοπή των δοκιμών με τα αυτοκίνητα του 2022 εξαιτίας της ανάκλησης των υβριδικών kit



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DirtFish, η Compact Dynamics ζήτησε από τις ομάδες του WRC να επιστρέψουν τα υβριδικά μέρη που έλαβαν, με αποτέλεσμα οι δοκιμές με τα νέα αυτοκίνητα να πρέπει να σταματήσουν για λίγο διάστημα.


Καμία από τις ομάδες δεν ήταν πρόθυμη να σχολιάσει αυτό το γεγονός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν προβληματική μία από τις μπαταρίες που έλαβε μία από τις τρεις ομάδες, οπότε η Compact Dynamics ζήτησε όλα τα υβριδικά μέρη να επιστραφούν στο εργοστάσιό της στο Μοναχό.


Η M-Sport Ford και η Toyota ήταν οι ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει δοκιμές με τα υβριδικά αυτοκίνητα, με την Hyundai Motorsport να έχει μείνει πίσω στο σχεδιασμό του καινούριου της αυτοκινήτου εξαιτίας της καθυστερημένης απάντησης από τα κεντρικά της Hyundai σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στο WRC τις επόμενες χρονιές.


"Από αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε υπήρξε ένα σημαντικό πρόβλημα σε μία από τις μπαταρίες και οι ομάδες έλαβαν email το μεσημέρι της Παρασκευής με το αίτημα να σταματήσουν να λειτουργούν τα εξαρτήματα και να στείλουν τους κινητήρες και τις μπαταρίες πίσω στην Compact Dynamics όσο πιο σύντομα γίνεται", δήλωσε μια έγκυρη πηγή.

Post a Comment

Previous Post Next Post