Αναβαθμισμένο θα είναι το Citroen C3 R5 στο Rally Κροατίας



H Citroen Racing θα φέρει νέες αναβαθμίσεις στο C3 R5 του Mads Ostberg στο ερχόμενο Rally Κροατίας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του WRC μαγκαζίνο.


Συγκεκριμένα, οι αναβαθμίσεις αφορούν τα φρένα, την αεροδυναμική και το σύστημα μετάδοσης του C3 R5 και σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον Νορβηγό οδηγό στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στην κατηγορία WRC2. 


Ο Ostberg έκανε πολλές δοκιμές μαζί με το συνοδηγό του, Torstein Eriksen, με το γαλλικό αυτοκίνητο, ώστε να το εξελίξουν και να γίνει πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας.


Μάλιστα, ο ίδιος θα συμμετάσχει αυτό το τριήμερο στον πρώτο αγώνα του Ουγγρικού Πρωταθλήματος, με σκοπό να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για το ερχόμενο Rally Κροατίας και να συνηθίσει το νέο του πλέον αυτοκίνητο.


"Έχουμε εργαστεί σκληρά πάνω στο C3", δήλωσε ο Ostberg.


"Πραγματικά έχω δουλέψει πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο από την αρχή και το να βλέπω πώς λειτουργεί τώρα είναι πραγματικά θετικό.


"Για φέτος, έχω δύο ωραία προγράμματα και θα είμαι απασχολημένος.


"Το WRC2 θα είναι δύσκολο με οδηγούς σαν τον Andreas Mikkelsen εκεί.


"Θα είναι καλό να παλεύω μαζί του -ειδικά τώρα έχουμε το αυτοκίνητο που θέλουμε.


"Έχουμε κάνει κάποια δουλειά στο μπροστινό χείλος όσον αφορά την αεροδυναμική.


"Κάνει μεγάλη διαφορά στις δοκιμές.


"Για τη μετάδοση, έχουμε κάποιες νέες ράμπες στα διαφορικά, στη συνέχεια κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στο σύστημα πέδησης για να απαλλαγούμε από κάποια ζητήματα που είχαμε πριν.


"Υπάρχει επίσης δουλειά πάνω στο software και στη γεωμετρία -είναι πολλά από μικρά πράγματα, όλα από τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στην απόδοση και στην αξιοπιστία".

Post a Comment

Previous Post Next Post