Απαντήσεις στο πρόβλημα του Polo GTI R5 ψάχνει η Volkswagen



Η Volkswagen Motorsport βρίσκεται στη διαδικασία εύρεσης λύσεων στο κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Polo GTI R5 ύστερα από παράπονα πολλών ιδιωτών οδηγών. 
Συγκεκριμένα, οι Nicolas Ciamin και Kajetan Kajetanowicz αντιμετώπισαν πρόβλημα με το Polo GTI R5 στο σύστημα διεύθυνσης στον αγώνα της Κορσικής και το εξέφρασαν στη γερμανική εταιρεία. Μάλιστα, κι άλλοι δύο οδηγοί από το ERC είχαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους.
Το σύστημα διεύθυνσης του γερμανικού αυτοκινήτου προμηθεύεται από την ιταλική εταιρεία Sportech, όπως και αυτό του Skoda Fabia R5. Αν και το σύστημα διεύθυνσης και στα δύο αυτοκίνητα είναι πανομοιότυπο, το Volkswagen Polo GTI R5 φέρει μια νέα πλατφόρμα, η οποία είναι μισό μέγεθος μεγαλύτερη από αυτή του Fabia R5. 
Ο διευθυντής της Volkswagen Motorsport, Sven Smeets δήλωσε σχετικά με το πρόβλημα αυτό: "Παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας τις ανάγκες των πελατών μας και ήδη εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε το σύστημα διεύθυνσης.
"Για να αποφύγουμε περισσότερα προβλήματα με τα τωρινά εξαρτήματα, έχουμε μειώσει στο μισό το διάστημα συντήρησης και θα εξετάσουμε το σύστημα διεύθυνσης χωρίς επιπλέον κόστος για τους πελάτες μας".

Post a Comment

Previous Post Next Post