Rally Χιλής - 3η Μέρα: Ιστορική νίκη του Tanak



Ο πρώτος αγώνας της Χιλής στο WRC ολοκληρώθηκε με νίκη του Ott Tanak και με τους Sebastien Ogier και Sebastien Loeb να ανεβαίνουν στο βάθρο.
O Ott Tanak ανέβηκε επέστρεψε στις νίκες μετά από πολλούς αγώνες και μάλιστα έφυγε με τους 5 επιπλέον βαθμούς της Powerstage παίρνοντας έτσι τους μέγιστους βαθμούς για το πρωτάθλημα.
Σκληρή μάχη έδωσαν οι Sebastien Ogier και Sebastien Loeb με τον πρώτο τελικά να επικρατεί και να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Ο Sebastien Loeb πήρε το πρώτο του βάθρο με την Hyundai και απείχε από τον Ogier 7,1 δευτερόλεπτα, ενώ στην SS13 ψαλίδισε αρκετά τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.
Την τέταρτη και πέμπτη θέση συμπλήρωσαν οι δύο οδηγοί της M-Sport, με τον Elfyn Evans να ηγείται του Teemu Suninen.
Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Esapekka Lappi, ο οποίος είχε σπινιάρισμα στην Powerstage και έχασε πολύτιμο χρόνο παρόλο που έκανε ανταγωνιστικούς χρόνους στο 1ο και 2ο split.
Ο Andreas Mikkelsen κατέκτησε την έβδομη θέση και απέδωσε την κακή του απόδοση αυτό το τριήμερο στις σημειώσεις που είχε από τις αναγνωρίσεις.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Kris Meeke, Kalle Rovanpera και Mads Ostberg.
Εκτός δεκάδας βρέθηκε ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος έγραψε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο στην PS και πήρε τρεις επιπλέον βαθμούς από αυτή.

Δείτε τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος του αγώνα:

Post a Comment

Previous Post Next Post