Rally Σαρδηνίας - Shakedown: Βρήκε ρυθμό ο Ogier μετά το λάθος του



Στο Shakedown του Rally Σαρδηνίας, ταχύτερος όλων των οδηγών αναδείχθηκε ο Sebastien Ogier παρά το λάθος που έκανε στο πρώτο πέρασμά του, με τους Ott Tanak και Thierry Neuville να ακολουθούν.
Ο Sebastien Ogier έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο Shakedown στο δεύτερο πέρασμά του παρά το γεγονός ότι στο πρώτο πέρασμα ακούμπησε το Citroen C3 WRC σε ένα ανάχωμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η πίσω αριστερή ανάρτηση. Οι μηχανικοί της γαλλικής ομάδας επιδιόρθωσαν αυτό το πρόβλημα και έδωσαν έτσι την ευκαιρία στον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να συνεχίσει την προσπάθειά του στο SD.
Ο Ott Tanak σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στο πρώιμο τεστ της Σαρδηνίας, απέχοντας από τον πρώτο μόλις εννιά δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο Thierry Neuville κλείνει την τριάδα στους καλύτερους χρόνους, ενώ έκανε το ίδιο λάθος με τον Ogier στην ίδια στροφή, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι το αυτοκίνητό του.
Οι Teemu Suninen, Kris Meeke και Andreas Mikkelsen σημείωσαν τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον πρώτο να προηγείται των άλλων δύο, αφού οι χρόνοι του στα άλλα περάσματα ήταν καλύτεροι. Επίσης, ο Meeke έκανε καλύτερους χρόνους σε σχέση με τον Mikkelsen και γι'αυτό βρίσκεται στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης όσον αφορά τους χρόνους.
Ο Jari-Matti Latvala περιορίστηκε στην έβδομη θέση και πραγματοποίησε τρία περάσματα, αφήνοντας πίσω του τον Elfyn Evans για ένα δέκατο του δευτερολέπτου.
Την ενδεκάδα κλείνουν οι Juho Hanninen, Esapekka Lappi και Dani Sordo, ο οποίος ήταν ο μόνος οδηγός που έκανε μόνο δύο περάσματα.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown:




Post a Comment

Previous Post Next Post