Οι συμμετοχές του Rally Φινλανδίας 2019Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Φινλανδίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 65.
Για τις συμμετοχές του WRC, οι Toyota και Citroen θα κατέβει με το γνωστό line-up που έχει ορίσει από την αρχή της χρονιάς. Με Hyundai i20 Coupe WRC, θα αγωνιστούν οι Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen και Craig Breen, ενώ ο Hayden Paddon θα πάρει μέρος με το τρίτο αυτοκίνητο της M-Sport δίπλα στους Elfyn Evans και Teemu Suninen. Επίσης, ο Jouni Virtanen θα αγωνιστεί ιδιωτικά στη μεγάλη κατηγορία με ένα Ford Fiesta WRC.
Όσον αφορά το WRC2 Pro, θα υπάρξουν μόνο τέσσερις συμμετοχές με τους Kalle Rovanpera και Eerik Pietarinen να αγωνίζονται για λογαριασμό της Skoda. Τέλος, οι Eric Camilli και Gus Greensmith θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουριου Ford Fiesta R5.
Για το WRC2, οι Henning Solberg, Nicolay Gryazin και Pierre-Louis Loubet θα πάρουν μέρος με το Skoda Fabia R5. Επίσης, ο Takamoto Katsuta θα αγωνιστεί με το Ford Fiesta R5, ενώ ο Johan Kristoffersson με το Volkswagen Polo GTI R5. Τέλος, ο Jari Huttunen θα επιστρέψει στο WRC2 με το Hyundai i20 R5.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές:
Post a Comment

Previous Post Next Post