Κατέρρευσαν οι συζητήσεις της Hyundai με τον Tanak για το 2020



Ο Ott Tanak αποκάλυψε πως οι συζητήσεις του με την Hyundai τελείωσαν με άδοξο τρόπο για την υπογραφή συμβολαίου για την επόμενη χρονιά, με τον ίδιο να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Toyota.
Ο Έσθονος οδηγός διεκδικούταν από την Hyundai, την Toyota και την M-Sport, με τη δεύτερη ομάδα είναι το φαβορί που θα τον έχει στο δυναμικό της.
Επίσης, οι ελπίδες της Μ-Sport να αποκτήσει πάλι τον Tanak για το 2020 έχουν μειωθεί, καθώς δεν έχουν το budget για να υποστηρίξουν το συμβόλαιό του.
Ο Tanak απάντησε σχετικά με τις συζητήσεις του με την Hyundai: "Είχαμε κάποιες δύσκολες διαπραγματεύσεις και νομίζω πως δεν είμαστε φίλοι πλέον".
Από την πλευρά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, δήλωσε σχετικά με το line-up της επόμενης σεζόν: "Μιλάω με τους οδηγούς, κατανοούν το τι κάνουμε.
"Αλλά εστιάζουμε στο τι θα κάνουμε αυτή τη χρονιά.
"Το τι θα βρούμε μπροστά μας".
Όσον αφορά, το στρατόπεδο της M-Sport, ο διευθυντής της ομάδας, Richard Millener, προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να αποκτήσει τον Tanak μακροχρόνια: "Δεν είμαστε εκτός παιχνιδιού, αλλά είναι δύσκολο.
"Είναι μεγάλο ζήτημα για την M-Sport.
"Ρίξαμε πολλά χρήματα στον Sebastien τα τελευταία χρόνια και ο Malcolm έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να επικεντρωθούμε στην επιχείρηση -υπάρχουν πολλοί  εργαζόμενοι άνθρωποι που κάνουν δουλειά και το ρίξουμε τα πάντα σε ένα οδηγό δεν είναι ίσως η κατάσταση που θέλουμε να είμαστε αυτή τη στιγμή".

Post a Comment

Previous Post Next Post