Μοναδικός στόχος είναι η νίκη του Rally Τουρκίας σύμφωνα με τον Ogier



O Sebastien Ogier έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη στον αγώνα της Τουρκίας αυτό το τριήμερο, με σκοπό να σκοράρει πολλούς βαθμούς για το πρωτάθλημα οδηγών.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται αυτή τη στιγμή 40 βαθμούς πίσω από τον Ott Tanak με τέσσερις αγώνες να απομένουν για τη φετινή σεζόν. 
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Γάλλος οδηγός είχε δυσκολευτεί στον περσινό αγώνα, καθώς έσπασε την μπροστινή δεξιά ανάρτηση του Ford Fiesta WRC στο πρωινό loop και με τη βοήθεια των Henning Solberg και Elfyn Evans την επιδιόρθωσε για την επόμενη ειδική. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο τότε teammate του, Evans, έκανε χρέη μηχανικού στο service park, αφού ήταν μεγάλη η ζημιά στην ανάρτηση και είχαν αντίπαλο το χρόνο μέχρι την έναρξη του μεσημβρινού loop. Ωστόσο, αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την την προσπάθειά του, αφού κόλλησε το αυτοκίνητό του σε ένα δένδρο.
"Χρειάζομαι ένα καλό αποτέλεσμα αυτό το τριήμερο", δήλωσε ο Ogier.
"Έχουμε υπάρξει σε καλύτερες θέσεις, αλλά δεν τα παρατάμε.
"Είναι σημαντικό για μας να πάρουμε πολλούς βαθμούς αυτό το τριήμερο αλλιώς η ευκαιρία μας θα είναι πολύ μικρή.
"Σε ένα σκληρό αγώνα σαν αυτόν, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν.
"Τα πάντα μπορούν συμβούν.
"Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις τον έλεγχο σε ένα αγώνα σαν αυτό, είναι τόσο σκληρός -ειδικά την πρώτη ημέρα όπου είναι ο μισός αγώνας.
"Οι συνθήκες μπορούν να είναι καλές για εμάς, αλλά αν τα πράγματα πάνε στραβά για εμάς, τότε θα μπορούσε βασικά να είναι το τέλος.
"Αν πετύχουμε ένα κακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με ένα καλό για τον Ott, τότε σίγουρα θα τελείωναν οι ελπίδες μας.
"Είμαι εδώ για να νικήσω τον αγώνα και μόνο αυτό σκέφτομαι".

Post a Comment

Previous Post Next Post