Rally Ισπανίας - 2η Μέρα - 1ο Loop: Πέρασε μπροστά ο Neuville, ατύχημα του Meeke



Μετά το πέρας του πρώτου σκέλους της δεύτερης ημέρας, ο Thierry Neuville ηγείται του 1-2-3 της Hyundai, με τους Sebastien Loeb και Dani Sordo να συμπληρώνουν την τριάδα.
Ο Thierry Neuville έκλεψε την πρωτοπορία του αγώνα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις SS7 και SS8. Ωστόσο, μετά το τέλος της SS9 ανέφερε πως δεν είχε φρένα το αυτοκίνητό του και γι'αυτό έχασε λίγο χρόνο.
O Sebastien Loeb είναι δεύτερος και απειλείται από τον Dani Sordo, αφού η διαφορά τους είναι στα 5,4 δευτερόλεπτα.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Ισπανός, ο οποίος έπεσε τέταρτος μετά την SS7, αλλά λόγω της εγκατάλειψης του Meeke πήρε πίσω την τρίτη θέση. Επίσης, ο Ισπανός οδηγός έκανε ζημιά στο αριστερό μέρος του πίσω προφυλαχτήρα του αυτοκινήτου του.
Ο Ott Tanak ανέβηκε στην τέταρτη θέση και έχει αφήσει πίσω του τον Jari-Matti Latvala για 10,8 δευτερόλεπτα.
Στην έκτη θέση είναι ο Elfyn Evans, ο οποίος παραπονέθηκε ότι ήταν δύσκολο στην οδήγηση το Fiesta WRC.
Πίσω του βρίσκεται ο teammate του, Teemu Suninen, για 12,2 δευτερόλεπτα.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Sebastien Ogier, Mads Ostberg και Eric Camilli.
Ο Kris Meeke αναγκάστηκε να σταματήσει στην SS8 μετά από ατύχημα που είχε, καθώς έπαθε ζημιά η πίσω δεξιά ανάρτηση και ο μπροστινός προφυλαχτήρας του Yaris WRC.
Ο Takamoto Katsuta άργησε να ξεκινήσει στην SS7 λόγω μηχανικού προβλήματος, αφού δυσκολευόταν να αλλάξει ταχύτητες. Τελικά κατάφερε να το επιδιορθώσει και να συνεχίσει τον αγώνα του.
O Esapekka Lappi δεν εκκίνησε με τους κανονισμούς του Rally2 σήμερα, διότι το αυτοκίνητό του είχε μηχανική βλάβη στον κινητήρα και οι μηχανικοί δεν προλάβαιναν να την επιδιορθώσουν.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:




Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS9:

Post a Comment

Previous Post Next Post