Δοκιμές θα ξεκινήσει με τα ελαστικά του 2021 η Pirelli



Η Pirelli Motorsport αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμές για τη βελτίωση των ελαστικών τον επόμενο μήνα, τα οποία θα χρησιμοποιούν από όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC τον επόμενο χρόνο.
Η ιταλική εταιρεία προμηθεύει ελαστικά τα τελευταία χρόνια στα αυτοκίνητα, τα οποία τρέχουν στις κατηγορίες WRC2 και Junior WRC, ενώ νωρίτερα φέτος έγινε γνωστόν πως από την επόμενη σεζόν θα είναι αποκλειστικός προμηθευτής και για τις ομάδες του WRC μέχρι το 2024.
Η Pirelli αναμενόταν να συνεχίσει τις  δοκιμές με τα καινούρια ελαστικά τον περασμένο Μάρτιο, αλλά λόγω της κατάστασης με την πανδημία έπρεπε να τις αναβάλει, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω όσον αφορά τη βελτίωσή τους.
"Είμαστε σε επικοινωνία με την FIA για να επιβεβαιώσουμε το τελευταίο μέρος των δοκιμών για το 2021 και ακριβώς πως πρόκειται να τις κάνουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να τις συνεχίσουμε στο πρώτο μισό του Ιουλίου", δήλωσε ο Terenzio Testoni, ο επικεφαλής των δραστηριοτήτων rally της Pirelli.
"Αυτό μας δίνει το χρόνο που χρειαζόμαστε για να ετοιμάσουμε τα WRC1 ελαστικά για την επόμενη χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους του ομολογκαρίσματος.
"Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα".

Post a Comment

Previous Post Next Post