Οι πρώτες δηλώσεις του Neuville μετά το ατύχημα στη Φινλανδία



Ο Thierry Neuville απήλαυσε την αίσθηση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου προδιαγραφών WRC μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ εξηγεί το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών του στη Φινλανδία την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Βέλγος οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 Coupe WRC μετά από πολύ καιρό ύστερα από την άρση των μέτρων της FIA σχετικά με τις δοκιμές, όπου είχε ένα σφοδρό ατύχημα στους χωμάτινους δρόμους της Φινλανδίας, με αποτέλεσμα να υποστεί το αυτοκίνητό του σοβαρές ζημιές και να μην είναι σε θέση να συνεχίσει τις δοκιμές με την ομάδα του.
Η κορεάτικη ομάδα δοκίμαζε το νέο αεροδυναμικό πακέτο του i20 Coupe WRC, το οποίο αναμενόταν να έρθει κανονικά στο φετινό αγώνα της Φινλανδίας, κάτι που δεν θα γίνει τελικά λόγω του κορωναϊού.
Την είδηση περί ατυχήματος των Neuville και Gilsoul στις δοκιμές επιβεβαίωσε μέλος της Hyundai χθες, με τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου να είναι σοκαριστικές, ενώ το πλήρωμα βρίσκεται καλά στην υγεία του.
"Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να είμαι πίσω από το τιμόνι και να έχω πάλι αυτή την ξεχωριστή αίσθηση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου WRC", δήλωσε ο Neuville.
"Αυτοί οι πρώτοι αγώνες της σεζόν μοιάζουν τόσο μακρινοί, ήταν καταπληκτικό να έχω την αδρεναλίνη να κυλάει πάλι μέσα μου στη Φινλανδία.
"Δεν τελείωσε με τον τρόπο που θέλαμε, καθώς χτυπήσαμε μια πέτρα σε μια στροφή κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ρολάρει μερικές φορές.
"Ευτυχώς, ήμασταν εντάξει, αλλά ήταν πολύ περίπλοκο να επιδιορθωθεί το αυτοκίνητο, οπότε έπρεπε να σταματήσουμε τις δοκιμές νωρίτερα.
"Η ομάδα έχει επιστρέψει πίσω στη δουλειά μετά την περίοδο του lockdown και γνωρίζουμε πως θα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις δοκιμές κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.
"Παραμείναμε σε στενή επαφή με την ομάδα τους περασμένους μήνες και γνωρίζουμε πως όλοι είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν πίσω στη δράση του πρωταθλήματος".

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το ατύχημα των Neuville και Gilsoul

Post a Comment

Previous Post Next Post