Υπό αυστηρούς κανόνες η διεξαγωγή του Rallye Μόντε Κάρλο - άδεια μετακίνησης για M-Sport Ford



Τo Rallye Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ACM, τηρώντας, όμως, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επέβαλαν οι τοπικές αρχές.

Συγκεκριμένα, μόνο μόνιμοι κάτοικοι  θα επιτρέπεται να βρεθούν σε ειδικές διαδρομές του αγώνα απαγορεύοντας έτσι την προσέλευση του κοινού, το οποίο θα πρέπει να κάτσει σπίτι και να παρακολουθήσει τον αγώνα μέσω τηλεόρασης ή μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ACM.

Επίσης, μέσα στις ειδικές διαδρομές θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται τουλάχιστον 150 κριτές. 

Αν διαπιστωθεί πως υπάρχουν παραβάσεις σε μια συγκεκριμένη ειδική διαδρομή, τότε αυτή η ειδική αυτόματα θα ακυρωθεί, ενώ οι παραβάτες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο αξίας 135 ευρώ.

Τέλος, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων σε ιδιωτικό χώρο, ο οποίος θα βρίσκεται κοντά στις ε.δ.. Αν κάτι τέτοιο γίνει, θα διεξαχθούν έρευνες από τις τοπικές αρχές και ο διοργανωτής θα αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες ότι θέτει την υγεία συνανθρώπων του σε κίνδυνο, ενώ η ειδική θα ακυρωθεί.

Όσον αφορά την M-Sport Ford, οι άνθρωποι της ομάδας έλαβαν ειδική άδεια για να ταξιδέψουν από τη Μεγάλη Βρετανία στη Γαλλία, ώστε να δώσουν το παρόν στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν, ενώ μάλιστα οι οδηγοί της πραγματοποίησαν δοκιμές τις τελευταίες δύο ημέρες, με σκοπό να προετοιμαστούν για τον αγώνα.

Post a Comment

Previous Post Next Post