Εκθείασε ο Adamo την εμφάνιση του Sordo στο Rally Πορτογαλίας



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, υπογραμμίζει την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Dani Sordo για την ομάδα του στο Rally Πορτογαλίας πάνω στο θέμα των βαθμών για το πρωτάθλημα κατασκευαστών και της εμφάνισής του εκεί.


Ο Ισπανός οδηγός τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στον αγώνα της Πορτογαλίας χαρίζοντας 18 βαθμούς στην ομάδα του και μάλιστα ήταν ο πρωτοπόρος του αγώνα μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της πρώτης ημέρας εκμεταλλευόμενος τη θέση εκκίνησής του στο δρόμο. 


Ωστόσο, τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του τριημέρου ήταν η κακή επιλογή ελαστικών που έκανε, καθώς και το γεγονός ότι σε δύο ειδικές διαδρομές ο κινητήρας του Hyundai i20 Coupe WRC έκανε διακοπές και αργούσε να πάρει μπροστά.


"Στην Πορτογαλία, ο Dani έκανε εξαιρετική δουλειά", δήλωσε ο Adamo.


"Το είδαμε αυτό από εκείνον και έκανε αυτό που ο Dani Sordo κάνει.


"Υπήρχε πολλή πίεση σε εκείνον να φέρει βαθμούς, αλλά και να κρατήσει ακόμα το ρυθμό και αυτό δεν είναι εύκολο όταν δεν οδηγείς αυτά τα αυτοκίνητα όλη την ώρα.


"Αλλά ο Dani το έκανε.


"Και τώρα κοιτάζουμε μπροστά για τη Σαρδηνία.


"Πιστεύω πως έχουμε καλό αυτοκίνητο τώρα -ο Thierry μου είπε ότι το αυτοκίνητο ήταν καλό στην Πορτογαλία και το ίδιο ο Ott".

Post a Comment

Previous Post Next Post