Πιέζει την Citroen για αλλαγές στην ανάρτηση ο Ogier



O Sebastien Ogier ασκεί πιέσεις στην Citroen Racing με απώτερο σκοπό να γίνουν ριζικές αλλαγές στην ανάρτηση του C3 WRC.
Μάλιστα, μετά από παρότρυνση του Γάλλου οδηγού, η Citroen ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα αμορτισέρ της Reiger, με τα οποία είχε αγωνιστεί όσο βρισκόταν στην M-Sport ο Ogier.
Η γαλλική ομάδα είχε ήδη προβεί σε αλλαγές στο σασί πέρυσι που σχετίζονταν κυρίως με την μπροστινή και οπίσθια γεωμετρία. 
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα μετάδοσης της κίνησης του C3 WRC στο Μεξικό.
"Όπως πάντα, πιέζω -μπορείς να βασιστείς σε αυτό", δήλωσε ο Ogier.
"Σίγουρα, είναι μια καλή αρχή, αλλά στο Μεξικό υπήρχαν μερικά πράγματα που με αποσυντόνιζαν και δεν μπόρεσα να τα αλλάξω ακόμα.
"Έχω οδηγίες να κάνω το αυτοκίνητο καλύτερο.
"Έχουμε παρατηρήσει ότι το αυτοκίνητο δεν είναι κακό και υπάρχουν δυνατότητες, αλλά βλέπω πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης".
Η Citroen πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τα αμορτισέρ της Ohlins για τους αγώνες της Αργεντινής και Χιλής, αφού δεν θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να δοκιμάσει την αντοχή των αμορτισέρ της Reiger. Επίσης, η εύρεση λύσης για την ανάρτηση για τους αγώνες της Νότιας Αμερικής μπορεί να παρεμποδιστεί από τους νέους κανονισμούς που αφορούν τα αμορτισέρ.

Post a Comment

Previous Post Next Post