Rally Κορσικής— 2η Μέρα — 2o Loop: Στην κορυφή ο Neuville, κλατάρισμα για Tanak



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, ο Ott Tanak παραχώρησε την πρωτοπορία του αγώνα στον Thierry Neuville μετά από κλατάρισμα, με τους Elfyn Evans και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
Ο Thierry Neuville σκαρφάλωσε δύο θέσεις από το πρωί και πέρασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης, σημειώνοντας δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο στις SS11 και SS12.
Ο Elfyn Evans κράτησε την δεύτερη θέση και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ott Tanak, ενώ απέχει από τον Neuville 4,5 δευτερόλεπτα.
Ο Sebastien Ogier έκλεψε την θέση του Dani Sordo και τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση με τον Ισπανό οδηγό να απέχει 5,1 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, ο Γάλλος οδηγός παρολίγον να βγει εκτός δρόμου στην SS12, διότι σταμάτησε να δουλεύει το σύστημα anti-lag και δεν είχε ιπποδύναμη για τρία περίπου χιλιόμετρα και ξαφνικά επανήλθαν.
Ο Teemu Suninen είναι στην πέμπτη θέση και καλείται να δώσει σκληρή μάχη με τον Ott Tanak για να κρατήσει την θέση του.
Ο Εσθονός έπεσε στην έκτη θέση, διότι έπαθε κλατάρισμα στην SS11 και αναγκάστηκε να σταματήσει για να αλλάξει λάστιχο. Αυτό το λάθος τού κόστισε περίπου δύο λεπτά.
Ο Esapekka Lappi απέχει από την έκτη θέση μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του Citroen C3 WRC.Τη δεκάδα κλείνουν οι Sebastien Loeb, ο οποίος παραπονέθηκε για υποστροφή μετά την 10η ειδική, Kris Meeke και Jari-Matti Latvala. Ο τελευταίος, μάλιστα, σταμάτησε στην 11η ειδική για να αλλάξει το μπροστινό δεξί λάστιχο λόγω κλαταρίσματος και έχασε πάνω από δύο λεπτά.
Δείτε τους χρόνους των ειδικών:




Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:

Post a Comment

Previous Post Next Post