Αποτελεσματικότητα ζητά ο Evans από την Μ-Sport στο Rally ΑργεντινήςΟ Elfyn Evans πηγαίνει πιο συνειδητοποιημένος στον αγώνα της Αργεντινής και πιστεύει πως η αποτελεσματικότητα είναι το κλειδί για τη βελτίωση της ομάδας του στον αγώνα αυτό.
O Ουαλός οδηγός τερμάτισε στην έκτη θέση στον περσινό αγώνα της Αργεντινής, ενώ το 2017 έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στην τελευταία ειδική μετά από λάθος δικό του και έτσι περιορίστηκε στη δεύτερη θέση.
"H Αργεντινή μας ταιριάζει", δήλωσε ο Evans.
"Αλλά ακόμα καταφέραμε να έχουμε έναν πραγματικά κακό αγώνα εκεί πέρυσι.
"Νομίζω ότι καταλάβαμε το γιατί ήταν και θέλουμε να το κάνουμε σωστά αυτή τη φορά.
"Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων.
"Είδαμε ότι ο Seb δυσκολεύτηκε κι εκείνος, αλλά ήταν περισσότερο ανταγωνιστικός από μένα.
"Το set-up δεν ήταν σωστό για μένα στην Αργεντινή πέρυσι και πρέπει να έχω το αυτοκίνητο σωστό, πρέπει να είμαι ακριβής και αν δυσκολευτώ (εννοεί με το set-up), τότε πραγματικά πρόκειται να δυσκολευτώ.
"O Seb πραγματικά δεν είχε και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
"Αλλά κι εγώ ήμουν θύμα, όχι με την προσδοκία, αλλά ίσως με την επιθυμία να τα πάω καλά, αφού ήρθα τόσο κοντά στη νίκη το 2017.
"Χρειάζεται να ψάξεις για την αίσθηση του να είσαι αποτελεσματικός με το αυτοκίνητο και προσπαθούσα να πάρω τα μέγιστα από το αυτοκίνητο αμέσως και μετά να έβρισκα την αποτελεσματικότητα, απλά δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.
"Είναι το αντίστροφο: όταν είσαι άνετος, τότε πιέζεις.
"Αυτό είναι το σχέδιο".

Post a Comment

Previous Post Next Post