Παραμένει αισιόδοξος μετά το ατυχές συμβάν στην Κορσική ο Evans




Ο Elfyn Evans παραμένει θετικός μετά την εξασφάλιση της τρίτης θέσης στον αγώνα της Κορσικής, ενώ περιγράφει τι συνέβη στην τελευταία ειδική του αγώνα.
Ο Ουαλός οδηγός είχε εξαιρετική απόδοση στο Rally Κορσικής και φαινόταν ότι θα εξασφάλιζε τη δεύτερη νίκη του στο WRC μέχρι τη στιγμή που έπαθε κλατάρισμα στην Powerstage και τελικά περιορίστηκε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.
"Είναι πολύ δύσκολο να το δεκτώ και πολύ απροσδόκητο, αλλά γενικά ήταν πραγματικά ένα καλό τριήμερο και ξέρουμε ότι είχαμε την ταχύτητα για να νικήσουμε", δήλωσε ο Evans.
"Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά ήμασταν στη μέση του δρόμου και απλά από ατυχία χτυπήσαμε μια πέτρα ή κάτι στη γραμμή.
"Αμέσως γνώριζα ότι κάτι δεν ακουγόταν καλά και σιγουρεύτηκα μερικά χιλιόμετρα αργότερα όταν είδαμε την ειδοποίηση του κλαταρίσματος.
"Είχαμε έξι χιλιόμετρα να διανύσουμε και ήξερα ότι αν σταματούσαμε να το αλλάξουμε, θα χάναμε πολλές θέσεις.
"Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και ευτυχώς καταφέραμε στο τέλος να εξασφαλίσουμε το βάθρο.
"Ίσως δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά υπήρχε ρυθμός και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι από αυτό για να προχωρήσουμε.
"Είχαμε μια καλή αρχή στη σεζόν μέχρι τώρα και είμαι πραγματικά χαρούμενος με το Fiesta και στους τέσσερις πρώτους αγώνες.
"Οι άνθρωποι πίσω στην M-Sport εργάζονται εξαιρετικά σκληρά και κάνουν βελτιώσεις όλη την ώρα, οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην μπορούμε να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις στους επόμενους αγώνες".

Post a Comment

Previous Post Next Post