Rally Αργεντινής - 2η Μέρα - 1o Loop: Πέρασε μπροστά ο Meeke, κλατάρισμα για Mikkelsen και Lappi



Το τέλος του πρωινού loop της δεύτερης ημέρας βρήκε τον Kris Meeke στην πρωτοπορία, με τους Thierry Neuville, Ott Tanak και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Kris Meeke έκλεψε την πρώτη θέση από τον Ott Tanak και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS2.
Πίσω του βρίσκεται ο Thierry Neuville, ο οποίος έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην SS4 και εκμεταλλεύτηκε πλήρως το πλεονέκτημα που είχε σε σχέση με τους υπόλοιπους οδηγούς, το οποίο είναι η θέση εκκίνησής του. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέβηκε εφτά θέσεις μετά το τέλος της SS2.
Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ott Tanak και Sebastien Ogier, οι οποίοι απέχουν από τη δεύτερη θέση μόλις 1,2 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, ο Ogier είχε τετ-α-κέ στην SS4.
Στην τέταρτη θέση είναι ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος κυνηγάει την τρίτη θέση.
Ο Andreas Mikkelsen βρίσκεται στην πέμπτη θέση και είχε αργό κλατάρισμα στην τέταρτη ειδική στο μπροστινό αριστερό ελαστικό.
Πίσω του βρίσκεται ο Dani Sordo, ο οποίος έπεσε πολλές θέσεις από τη χθεσινή υπερειδική και κινδυνεύει από τον Elfyn Evans, με την μεταξύ τους διαφορά να είναι στο ένα δευτερόλεπτο.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Mads Ostberg από το WRC2 Pro.
Επίσης, ο Lappi είχε τετ-α-κέ στην SS4, με αποτέλεσμα να πάθει κλατάρισμα.
Η τρίτη ειδική του αγώνα ακυρώθηκε από τους διοργανωτές για λόγους ασφαλείας, αφού οι δρόμοι διαφυγής είχαν κλείσει από τη βροχή και δεν θα μπορούσε να περάσει ασθενοφόρο σε περίπτωση ανάγκης.

Δείτε τους χρόνους των ειδικών:



Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS5:

Post a Comment

Previous Post Next Post