Rally Αργεντινής - 3η Μέρα - 1o Loop: Μείωσε την ψαλίδα ο Tanak από τον Neuville, πρόβλημα για Ogier



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της τρίτης ημέρας, η πρωτοπορία του Thierry Neuville απειλείται από τον Ott Tanak με τον Sebastien Ogier να χάνει θέσεις μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε.
O Thierry Neuville κρατάει την πρωτοπορία του αγώνα, αλλά έχασε αρκετό χρόνο στις ειδικές σε σχέση με τον Ott Tanak, ο οποίος απέχει από τον πρώτο 6,4 δευτερόλεπτα.
O Andreas Mikkelsen ανέβηκε στην τρίτη θέση εκμεταλλευόμενος το λάθος του Kris Meeke και το πρόβλημα του Sebastien Ogier.
Ο Meeke βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έπαθε κλατάρισμα στην SS11, ενώ στην SS12 έτρεξε με δύο σπασμένα πίσω ελαστικά, τα οποία τού στοίχισαν σε χρόνο.
Πίσω του καραδοκεί ο Dani Sordo, ο οποίος απέχει από τον Meeke εννιά δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Ogier, ο οποίος έπεσε τρεις θέσεις, αφού δεν είχε υδραυλική υποβοήθηση στην SS11, η οποία ήταν μεγαλύτερη ειδική του αγώνα. Μάλιστα, έχασε 36 δευτερόλεπτα σε αυτή την ειδική σε σχέση με τον Tanak.
Ο Jari-Matti Latvala είναι έβδομος και ήταν τυχερός, αφού έπαθε κλατάρισμα προς το τέλος της SS11 και δεν έχασε πολύτιμο χρόνο.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Teemu Suninen, Mads Ostberg και Pedro Heller.
O Elfyn Evans είχε σπινιάρισμα στην SS10, χτύπησε με το αυτοκίνητό του στα πλάγια ένα βράχο και είχε ως αποτέλεσμα να ρολάρει και να βγει εκτός δρόμου.


O Esapekka Lappi αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από τον αγώνα, αφού το αυτοκίνητό του είχε εκτεταμένη ζημιά από το χθεσινό του ατύχημα και οι μηχανικοί δεν μπορούσαν να το επισκευάσουν.
Δείτε τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS12:

Post a Comment

Previous Post Next Post