Rally Αργεντινής - 4η Μέρα: 1-2 για Hyundai με νικητή τον Neuville



Ο αγώνας της Αργεντινής τελείωσε με νίκη του Thierry Neuville, με τους Andreas Mikkelsen και Sebastien Ogier να ανεβαίνουν στο βάθρο.
Ο Thierry Neuville βγήκε νικητής του αγώνα της Αργεντινής και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS17, ενώ στην SS18 έγραψε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.
Ο Andreas Mikkelsen ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μετά από πολλούς αγώνες και έγραψε το δεύτερο καλύτερο χρόνο στην SS16.
O Sebastien Ogier έκλεψε την τρίτη θέση από τον Kris Meeke στην Powerstage, αφού ο τελευταίος έπαθε κλατάρισμα στο μπροστινό αριστερό ελαστικό. Μάλιστα, ο Γάλλος οδηγός έφυγε με τους 5 επιπλέον βαθμούς από την PS.
O Jari-Matti Latvala τερμάτισε στην πέμπτη θέση και έφυγε με τους 4 έξτρα βαθμούς της PS, ενώ μάλιστα έχασε τους 5 βαθμούς της PS από τον Ogier για ένα δέκατο του δευτερολέπτου.
Ο Dani Sordo κατέκτησε την έκτη θέση και πήρε δυο επιπλέον βαθμούς από την PS, ενώ έδινε μεγάλη μάχη για την πέμπτη θέση με τον Latvala.
Πίσω του βρίσκεται ο Teemu Suninen, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με την ενδοεπικοινωνία.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ott Tanak, Mads Ostberg από το WRC2 Pro και Pedro Heller από το WRC2.
Οι Tanak, Meeke και Ostberg πήραν 10 δευτερόλεπτα ποινή, διότι δεν ακολούθησαν τις σωστές σημειώσεις για το πέρασμα από την SS11.
Δείτε τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος του αγώνα:

Post a Comment

Previous Post Next Post