Σε συζητήσεις βρίσκεται ο Camilli για την επιστροφή του στο WRCO Eric Camilli βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία παρά το συμβόλαιό του με την Volkswagen Motorsport.
Ο Γάλλος οδηγός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Volkswagen Motorsport και βοηθάει στην εξέλιξη του Polo GTI R5 με την γερμανική εταιρεία να του δίνει το πράσινο φως για την αναζήτηση θέσης σε άλλη ομάδα, η οποία θα του προσφέρει πλήρες πρόγραμμα.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Camilli αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία με την M-Sport, η οποία τον υποβίβασε στο WRC2 λόγω κακών εμφανίσεων. 
"Είναι φανταστικό να οδηγείς και να κάνεις κάποιες δοκιμές με την Volkswagen, αλλά επειδή δεν μπορούν να προσφέρουν πλήρες πρόγραμμα, μου είπαν ότι δεν θα με εμποδίσουν και είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να βρω μια θέση για να οδηγήσω αλλού", δήλωσε ο Camilli.
"Έχω τόσο μεγάλο πάθος να επιστρέψω δυνατά.
"Γνωρίζω, επίσης, ότι ακόμα μπορώ να βελτιωθώ.
"Έχω κάνει μόνο 60 αγώνες στην καριέρα μου και με περισσότερη εμπειρία θα έρθει περισσότερη ταχύτητα.
 "Η Κορσική ήταν ο πρώτος μου αγώνας από την Ισπανία πέρυσι, όποτε ήταν καλό που αγωνιστήκαμε εκεί και σημειώσαμε τους χρόνους που κάναμε.
"Γνωρίζω τι δουλειά μπορώ να κάνω και θέλω να επιστρέψω στη μεγάλη κατηγορία.
"Παλεύω και πιέζω όσο σκληρά μπορώ γι'αυτό.
"Μιλάω με πολλές ομάδες για περισσότερους αγώνες αυτή τη σεζόν και θα δούμε τι θα προκύψει".
Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κορσικής, καθώς και για το συμβάν που είχε με το αυτοκίνητό του: "Η ομάδα ακόμα το διερευνά.
"Δεν γνωρίζω τι συνέβη, δεν υπήρχε κάποια ειδοποίηση.
"Μετά από 25 χιλιόμετρα, μπορούσα να μυρίσω κάποιες αναθυμιάσεις.
"Επιβράδυνα για να προσπαθήσω να κοιτάξω από τον καθρέφτη.
"Μόλις έβγαλα το αυτοκίνητο από τη λειτουργία της ειδικής, ξέσπασε φωτιά και δεν υπήρχε τρόπος να την σταματήσουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post