Budar - Εμπιστευόμαστε ακόμα τον Lappi



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Pierre Budar εμπιστεύεται ακόμα τον Esapekka Lappi παρά την κακή επίδοσή του μέχρι στιγμής και πιστεύει πως μπορεί να μάθει πολλά δίπλα στον Sebastien Ogier.
Ο Φινλανδός οδηγός τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον αγώνα της Σουηδίας με το Citroen C3 WRC, ενώ ο ίδιος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι δυσκολεύεται να βρει πρόσφυση με το καινούριο αυτοκίνητό του.
Ωστόσο, το ατύχημα που είχε στην Αργεντινή είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εκτεταμένη ζημιά το C3 WRC στο σασί και έτσι αναγκάζει την Citroen να φέρει ένα καινούριο αυτοκίνητο σε εκείνον από το εργοστάσιό της στις Βερσαλλίες για τον αγώνα της Χιλής.
"Πρέπει να τον υποστηρίξουμε, γνωρίζουμε ότι έχει ρυθμό, γνωρίζουμε ότι έχει την ταχύτητα", δήλωσε ο Budar.
"Δεν τερματίζεις δεύτερος στη Σουηδία κατά τύχη.
"Μπορεί να μην έχει ακόμα πολύ εμπειρία, αλλά ακόμα τον εμπιστευόμαστε και τον χρειαζόμαστε να επιστρέψει και είμαστε απολύτως σίγουροι για εκείνον.
"Εργαζόμαστε για εκείνον για να γίνει όλο και καλύτερος.
"Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορεί να μάθει πολλά από τον Seb, είναι νέος και καλός και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνον και πρέπει να κάνουμε τα μέγιστα".
Επίσης, ο ίδιος μίλησε για το γεγονός ότι έπρεπε να φέρουν νέο αυτοκίνητο από τις Βερσαλλίες για αγωνιστεί ο Lappi στη Χιλή: "Δεν ήταν το ιδανικό, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή αν θέλουμε να αγωνιστούμε στη Χιλή -αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε.
"Πάντα σχεδιάζαμε να έχουμε το τρίτο αυτοκίνητο έτοιμο στο εργοστάσιο στις Βερσαλλίες και τώρα θα το φέρουμε, το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί αεροπορικώς και θα το παραλάβουμε απευθείας στη Χιλή".

Post a Comment

Previous Post Next Post