Δυσκολεύεται στην επιλογή του κατάλληλου line-up για τη Φινλανδία o Adamo



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, δυσκολεύεται να αποφασίσει το line-up της κορεάτικης ομάδας για τον αγώνα της Φινλανδίας.
Από την αρχή του 2019, ήταν γνωστό ότι οι Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen θα αγωνιζόντουσαν σε όλους τους αγώνες της χρονιάς, με τους Dani Sordo και Sebastien Loeb να μοιράζονται το τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai.
Μάλιστα, ο Loeb υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Hyundai και οι όροι του συμβολαίου του όριζαν έξι αγώνες με το i20 Coupe WRC τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος θα αντικαταστήσει τον Mikkelsen στην Πορτογαλία για μια ακόμη φορά και έτσι έχει ήδη συμπληρώσει πέντε αγώνες για φέτος, ενώ αρνείται κατηγορηματικά να αγωνιστεί στη Φινλανδία.
Επίσης, φαίνεται πως ζητήθηκε από τον Hayden Paddon να αγωνιστεί στο φετινό αγώνα της Φινλανδίας με την Hyundai, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες.
Τέλος, ο Jari Huttunen θα μπορούσε να είναι μια πιθανή επιλογή για τους Κορεάτες και να του δώσουν μια ευκαιρία στο WRC, αφού ο ίδιος θα πάρει μέρος σε αγώνα της Φινλανδίας αυτό το τριήμερο για το εθνικό πρωτάθλημα.
Ο Andreas Mikkelsen έχει δύο φορές αντικατασταθεί από τον Loeb φέτος και συγκεκριμένα στους αγώνες της Κορσικής και της Πορτογαλίας.
Είναι επιτακτική ανάγκη για την Hyundai να βρει άμεση λύση στην επιλογή του line-up της για την Φινλανδία, καθώς το i20 Coupe WRC θα φέρει νέες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Post a Comment

Previous Post Next Post