Χρήζει περισσότερης εξέλιξης το C3 WRC σύμφωνα με τον OgierΟ Sebastien Ogier είναι πεπεισμένος ότι το C3 WRC είναι ανάγκη να εξελιχθεί περισσότερο, καθώς υστερεί σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.
Ο οδηγός της Citroen κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Rally Χιλής και πέρασε μπροστά στο πρωτάθλημα οδηγών χάριν στη σταθερότητα και την ταχύτητα που διαθέτει.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το Citroen C3 WRC έχει μείνει πίσω σε εξέλιξη σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, αφού υπάρχει δυσκολία να γράψει ανταγωνιστικούς χρόνους σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης.
"Υπάρχει μια σαφής τάση, καθώς αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και ειδικά στα πρώτα περάσματα", δηλώνει ο Ogier.
"Από την άλλη πλευρά, όταν η πρόσφυση είναι καλύτερη, καταφέρνουμε να έχουμε ρυθμό.
"Τώρα χρειάζεται να εξελίξουμε το αυτοκίνητο ακόμα περισσότερο, ώστε να μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.
"Έχουμε πάρει κάποιους σημαντικούς βαθμούς και επιστρέψαμε στην κορυφή του πρωταθλήματος, το οποίο σημαίνει ότι μετά από έξι αγώνες το αποτέλεσμα είναι προφανώς καλό από πλευράς βαθμών".

Post a Comment

Previous Post Next Post