Εντυπωσιασμένος από τη δουλειά των Loeb και Elena είναι ο AdamoO αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, έχει εντυπωσιαστεί από τη σκληρή δουλειά των Sebastien Loeb και Daniel Elena, καθώς και από την απόδοσή τους στον αγώνα της Χιλής.
Μάλιστα, πιστεύει πως η άφιξή τους έφερε μεγαλύτερο κίνητρο στην κορεάτικη ομάδα και δουλεύουν σκληρότερα από πριν, με σκοπό να βελτιωθούν περισσότερο.
"Όταν ανακοινώσαμε ότι οι Sebastien και Daniel θα ήταν μαζί μας αυτή τη σεζόν, πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι έκανα και τι θα έφερναν", δήλωσε ο Loeb.
"Τώρα μπορώ να σας πω ότι μας έφεραν κίνητρο στην ομάδα.
"Επίσης, μας έφεραν τη σκληρή δουλειά και την ικανότητα να αλλάξουμε και να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.
"Όταν βλέπεις κάποιους σαν αυτούς -άνθρωποι που έχουν κερδίσει εννέα παγκόσμιους τίτλους- και αλλάζουν την προσέγγισή τους στους αγώνες βλέποντας βίντεο και μαθαίνοντας από τους νεαρότερους οδηγούς πώς να το κάνουν αυτό, κάνοντας πράγματα με διαφορετικό τρόπο και πράγματα που δεν συνήθιζαν να κάνουν, είναι εντυπωσιακό.
"Δεν χρειάζεται να το κάνουν αυτό.
"Ο Seb θα μπορούσε να μείνει σπίτι του αν ήθελε.
"Αλλά έρχεται και κάνει αυτό και η ομάδα είναι τόσο εντυπωσιασμένη και δουλεύουμε σκληρότερα για να τους υποστηρίξουμε.
"Αν κάποιος σαν τον Seb είναι πρόθυμος να θέσει τον εαυτό του σε αμφισβήτηση και να προσπαθήσει να βελτιωθεί, εμείς -που δεν έχουμε κερδίσει κάτι- πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο.
"Όταν είδα τη δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού την Παρασκευή, ήμουν έκπληκτος.
"Όλη την ώρα έβλεπε onboard βίντεο και δούλευε. 
"Η πρώτη μέρα ήταν πραγματικά δύσκολη, αλλά συνέχισαν και αυτό που κατάφεραν είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα".

Post a Comment

Previous Post Next Post