Δοκιμές με το Citroen C3 WRC θα κάνει ο Camilli



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Racing, Pierre Budar, κάλεσε τον Eric Camilli, με σκοπό να πραγματοποιήσει ο ίδιος δοκιμές με το Citroen C3 WRC.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το μέρος και η επιφάνεια, στις οποίες θα δοκιμάσει. Στόχος της γαλλικής ομάδας είναι μέσω του Camilli να διορθώσει το αυτοκίνητό της και να το κάνει πιο ανταγωνιστικό.
Ο Γάλλος οδηγός έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία το 2016 για λογαριασμό της M-Sport, αλλά δεν έχει εμπειρία από τα καινούρια αυτοκίνητα WRC, τα οποία διαθέτουν διαφορετικό αεροδυναμικό πακέτο, οπότε θα του πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Camilli ήταν οδηγός εξέλιξης της Volkswagen, αφού εκείνος έστησε το καινούριο Polo GTI R5. 
Πάντως, είναι γεγονός πως η μη προσαρμογή του Esapekka Lappi στο C3 WRC έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της Citroen, αφού δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και γι'αυτό το λόγο στράφηκαν στον Camilli. Ένας επιπλέον λόγος που στράφηκαν στον τελευταίο είναι ότι το πρωτάθλημα οδηγών απειλείται από τους αντιπάλους του Sebastien Ogier, κάτι που δυσχεραίνει περισσότερο την όλη κατάσταση.

Post a Comment

Previous Post Next Post