Οι συμμετοχές του Rally Σαρδηνίας 2019



Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Σαρδηνίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 94.
Για τις συμμετοχές του WRC, η Citroen θα αγωνιστεί με το line-up που έχει ορίσει από την αρχή της χρονιάς, ενώ η M-Sport με τους Elfyn Evans και Teemu Suninen. Η Hyundai ανακοίνωσε τους Thierry Neuville, Dani Sordo και Sebastien Loeb για τον αγώνα της Σαρδηνίας. Επίσης, η Toyota θα βρεθεί στον αγώνα αυτό με τέσσερις οδηγούς και συγκεκριμένους τους Ott Tanak, Jari-Matti Latvala, Kris Meeke και Juho Hanninen. Τέλος, ο Martin Prokop θα αγωνιστεί ιδιωτικά με το Ford Fiesta WRC.
Στο WRC2 Pro, θα υπάρξουν πέντε συμμετοχές με τους Kalle Rovanpera και Jan Kopecky να αγωνίζονται με το ανανεωμένο Skoda Fabia R5, ενώ οι Gus Greensmith και Lukasz Pieniazek με το Ford Fiesta R5. Τέλος, ο Mads Ostberg θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Citroen C3 R5.
Όσον αφορά το WRC2, οι Ole Christian Veiby και Kajetan Kajetanowisz θα αγωνιστούν με το Volkwagen Polo GTI R5, ενώ ο Nicolay Gryazin με το Skoda Fabia R5. Ακόμα, δύο Hyundai i20 R5 θα οδηγηθούν από τους Fabio Andolfi και Simone Tempestini. Τέλος, ο Takamoto Katsuta θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta R5.

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές: 









Post a Comment

Previous Post Next Post