Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του Breen με την Hyundai



Σύμφωνα με το autosport.com, φημολογείται πως ο Craig Breen μπορεί να αγωνιστεί σε δύο ακόμα αγώνες για λογαριασμό της Hyundai μέχρι το τέλος του 2019.
Συγκεκριμένα, πιστεύεται πως ο Ιρλανδός οδηγός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του i20 Coupe WRC σε δυο πιθανούς αγώνες εφόσον φέρει καλό αποτέλεσμα στη Φινλανδία, οι οποίοι είναι αυτοί της Τουρκίας και της Ουαλίας.
Είναι γνωστό πως οι Dani Sordo και Sebastien Loeb προτιμούν να μην αγωνιστούν στους αγώνες της Τουρκίας και Ουαλίας, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της κορεάτικης ομάδας.
Ο Thierry Neuville έχει επιλεγεί να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες φέτος, αφού είναι ένας από τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος οδηγών και φέρνει στην Hyundai τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η θέση του Andreas Mikkelsen είναι ήδη πολύ δύσκολη, αφού η κορεάτικη ομάδα τον άφησε δυο φορές εκτός line-up λόγω κακής επίδοσης φέτος και δυσκολεύτηκε να επιλέξει τον αντικαταστάτη του γι'αυτούς τους αγώνες. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στη Σαρδηνία, ο Νορβηγός οδηγός και πάλι κινδυνεύει να μείνει εκτός αγώνων. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Mikkelsen έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την κορεάτικη ομάδα για φουλ σεζόν.

Post a Comment

Previous Post Next Post