Ανακουφισμένος με τη δεύτερη θέση στο Rally Φινλανδίας είναι ο Lappi



O Esapekka Lappi είναι χαρούμενος και ανακουφισμένος με τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Φινλανδίας και πιστεύει πως χωρίς τις αναβαθμίσεις στο Citroen C3 WRC δεν θα ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στους αντιπάλους του.
Ο Φινλανδός οδηγός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα φέτος στην Citroen, καθώς είχε να ανέβει στο βάθρο από τον αγώνα της Σουηδίας και με τον ίδιο να παραπονιέται πως δεν μπορούσε να βρει ρυθμό με το αυτοκίνητό του στους προηγούμενους αγώνες.
Ωστόσο, ήταν ο μοναδικός οδηγός που ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί τους οδηγούς της Toyota στο Rally Φινλανδίας, οι οποίοι έχουν προβάδισμα εκεί, καθώς το Yaris WRC έχει στηθεί σε αυτούς τους δρόμους.
"Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος, καθώς και λίγο ανακουφισμένος", δήλωσε ο Lappi.
"Αυτός είναι ο αγώνας όπου φυσικά σαν Φινλανδός θέλω να αποδώσω και είμαι πραγματικά χαρούμενος που το κατάφερα.
"Αλλά αυτό οφείλεται και στα μέρη του αυτοκίνητου που φέραμε για αυτόν τον αγώνα.
"Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο ανταγωνιστικός με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, οπότε ήταν καλό που είχαμε αυτές τις αναβαθμίσεις τώρα.
"Δεν χρειαζόταν να συγκεντρωθώ καθόλου στην οδήγησή μου.
"Μπορούσα μόνο να ακούω τις σημειώσεις και να απολαύσω τη διαδρομή, επειδή μπορούσα να κάνω ακριβώς αυτό που ήθελα και πραγματικά δεν χρειαζόταν να σκεφτώ γι'αυτό, το οποίο αποτελούσε πρόβλημα πριν.
"Τα πάντα ήρθαν πολύ φυσιολογικά και έτσι έπρεπε να γίνεται".

Post a Comment

Previous Post Next Post