Αποσύρεται από το WRC o Ogier στο τέλος του 2020Ο Sebastien Ogier ανακοίνωσε μέσω της συνέντευξής του στο Yahoo Sport ότι θα αποσυρθεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC στο τέλος του 2020.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κυνηγάει να κατακτήσει τον έβδομο τίτλο της καριέρας του στο WRC με τα χρώματα της Citroen και να είναι ο δεύτερος οδηγός που θα έχει κατακτήσει τρεις τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες μετά τον Juha Kankkunen.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Ogier έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την γαλλική εταιρεία, το οποίο λήγει τον επόμενο χρόνο, όπου συμπίπτει με τη χρονολογία απόσυρσής του από το WRC.
Μάλιστα, ο ίδιος πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα αναλάβει χρέη σύμβουλου για την εξέλιξη του αυτοκινήτου Odyssey 21 του καινούριου πρωταθλήματος Extreme E από το 2021.
"Η καριέρα μου θα σταματήσει στο τέλος του 2020 στην Citroen, μετά από όπου θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, να είμαι περισσότερο σπίτι, να είμαι καλύτερος μπαμπάς, να είμαι περισσότερο παρών για το γιο μου", δήλωσε ο Ogier.Post a Comment

Previous Post Next Post