Επιστρέφει για ένα αγώνα ο Tidemand στο WRC με την M-Sport



Η M-Sport ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Pontus Tidemand θα οδηγήσει το τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας στον αγώνα της Τουρκίας δίπλα στους Teemu Suninen και Elfyn Evans. 
Ο Σουηδός οδηγός έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία φέτος σε δύο αγώνες, οι οποίοι ήταν αυτοί του Μόντε Κάρλο και της Σουηδίας.
Μάλιστα, είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή του στο Rally Γερμανίας στην κατηγορία WRC2 με ένα Ford Fiesta R5 MKII, η οποία όμως ακυρώθηκε δύο μέρες πριν χωρίς να διευκρινιστεί ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί εκεί. 
"Είμαι τόσο χαρούμενος που επιστρέφω στο WRC με την ομάδα της M-Sport -περίμενα γι'αυτό από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Σουηδίας τον Φεβρουάριο!", δήλωσε ο Tidemand.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συμβαίνει και θέλω να ευχαριστήσω την M-Sport και τους τοπικούς χορηγούς μου για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους και όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει.
"Το Ford Fiesta WRC είναι το απόλυτο αυτοκίνητο για να οδηγήσεις και παρόλο που υπήρχαν κάποια καινούρια πράγματα να μάθω στο Μόντε Κάρλο και τη Σουηδία, αγάπησα το αυτοκίνητο από την πρώτη μέρα.
"Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία όσο το δυνατό πληρέστερα, επειδή γνωρίζω από την περσινή χρονιά ότι η Τουρκία είναι ένας πραγματικά σκληρός αγώνας -αλλά είμαι έτοιμος για την πρόκληση.
"Ελπίζω να έχω καλή πρόοδο κατά τη διάρκεια του αγώνα και να είμαι σε θέση να είμαι περισσότερο ανταγωνιστικός τώρα που έχω κάποια εμπειρία κάτω από τη ζώνη μου".

Post a Comment

Previous Post Next Post