Rally Φινλανδίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Μάχες για γερά νεύρα



Μετά το πέρας της δεύτερης ημέρας, ο Jari-Matti Latvala έκλεψε την πρωτοπορία του αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει την τρίτη ημέρα τρεις αντιπάλους, οι οποίοι παλεύουν για την πρώτη θέση.
Ο Jari-Matti Latvala ανέβηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης έχοντας σημειώσει τρεις φορές τον ταχύτερο χρόνο στις ειδικές του δεύτερου σκέλους.
Ο Kris Meeke είναι δεύτερος και απέχει 1,2 δευτερόλεπτα από τον teammate του.
O Esappeka Lappi κλείνει την πρώτη τριάδα έχοντας αφήσει πίσω του τον Ott Tanak για δύο δέκατα του δευτερολέπτου, ο οποίος δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο μεσημβρινό loop.
Ο Craig Breen βρίσκεται πέμπτος παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε στην πρώτη ειδική, επειδή δεν είχε καλή ορατότητα λόγω του καπό.
Ο Andreas Mikkelsen απέχει από τον Breen μόλις τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS8. Ωστόσο, πριν την έναρξη της 9ης ειδικής, ο Νορβηγός οδηγός έκανε επιδιορθώσεις στο αυτοκίνητό του, καθώς υπήρχε διαρροή λαδιών.
Ακολουθεί ο Sebastien Ogier στην έβδομη θέση, ο οποίος έπεσε κατά μία θέση σε σχέση με το πρωινό σκέλος και απέχει από τον Mikkelsen μόνο εφτά δέκατα του δευτερολέπτου.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Thierry Neuville, Teemu Suninen και Gus Greensmith.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS11:



Post a Comment

Previous Post Next Post