Νέα εξαρτήματα δοκιμάζει η Citroen πάνω στο C3 WRC ενόψει Rally Ουαλίας



O αγωνιστικός διευθυντής της Citroen, Pierre Budar, αποκάλυψε πως οι μηχανικοί και οι οδηγοί της ομάδας του εργάζονται πολύ σκληρά πάνω στο C3 WRC φέρνοντας αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και το σασί.
Μάλιστα, για εξοικονόμηση χρόνου, έχει κληθεί ο Eric Camilli στις ουαλικές ειδικές για να πραγματοποιήσει δοκιμές με το C3 WRC, τις οποίες ολοκλήρωσε χθες, ώστε να δώσει πολύτιμα δεδομένα στους μηχανικούς της γαλλικής εταιρείας και οι Esapekka Lappi και Sebastien Ogier να δοκιμάσουν το νέο set-up.
"Έχουμε κάποια καινούρια εξαρτήματα διαθέσιμα, αλλά δεν ξέρουμε μέχρι να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές για το πού θα τα χρησιμοποιήσουμε", δήλωσε ο Budar.
"Η δουλειά βασίζεται περισσότερο πάνω στην ανάρτηση και το σασί και θα μπορούσε να μας δώσει κάποια επιπλέον θετικά στοιχεία στο set-up για την Ουαλία.
"Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυση, με αυτή σχετίζεται η δουλειά.
"Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αν το χρησιμοποιήσουμε -είναι καινούρια ομολογκαρισμένα εξαρτήματα.
"Ο Eric θα οδηγήσει το αυτοκίνητο την πρώτη ημέρα των δοκιμών και θα δώσει στους μηχανικούς δεδομένα για το πώς είναι τα καινούρια εξαρτήματα.
"Κάνοντάς το με αυτό τον τρόπο, θα δοκιμάσει όλα τα εξαρτήματα και αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μας δεν θα χάσουν το χρόνο τους δοκιμάζοντας νέα και διαφορετικά πράγματα πάνω στο set-up".

Post a Comment

Previous Post Next Post