Οι συμμετοχές του Rally Μεγάλης Βρετανίας 2019



Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Μεγάλης Βρετανίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 59.
Όσον αφορά τις συμμετοχές του WRC, οι Citroen και Toyota θα αγωνιστούν με τα πληρώματα που έχουν διαλέξει από την αρχή της σεζόν. Ο Craig Breen θα πλαισιώσει τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen με το τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai. Την επιστροφή του θα κάνει ο Elfyn Evans με τα χρώματα της M-Sport μετά από δύο μήνες απουσίας του από το WRC και θα έχει ως teammates του τους Teemu Suninen και Pontus Tidemand.
Οι συμμετοχές στην κατηγορία WRC2 Pro είναι μόνο πέντε. Η Skoda επέλεξε τους Kalle Rovanpera και Jan Kopecky να αγωνιστούν στις λασπωμένες ειδικές της Ουαλίας, ενώ η Citroen τον Mads Ostberg. Ο Hayden Paddon θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta R5 MKII ως προετοιμασία για τον αγώνα της Αυστραλίας στη μεγάλη κατηγορία, με τον Gus Greensmith να τον πλαισιώνει.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμμετοχές του WRC, όπου οι Oliver Solberg, Petter Solberg, Kajetan Kajetanowicz και Ole Christian Veiby θα αγωνιστούν με το Volkswagen Polo GTI R5. Επίσης, οι Benito Guerra, Nikolay Gryazin, Pierre-Louis Loubet και Henning Solberg θα πάρουν μέρους με το Skoda Fabia R5, ενώ οι Takamoto Katsuta και Alberto Heller με το Ford Fiesta MKII R5. Τέλος, οι Tom Cave και Simone Tempestini θα τρέξουν με το Hyundai NG i20 R5.

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές του αγώνα:




Post a Comment

Previous Post Next Post