Rally Τουρκίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Κρατιέται μπροστά ο Lappi, καταστροφή για την Toyota



Μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας, οι Esapekka Lappi και Sebastien Ogier κάνουν το 1-2 για την Citroen, με τον Thierry Neuville να συμπληρώνει την τριάδα.
O Esapekka Lappi παραμένει στην κορυφή της γενικής κατάταξης και ήταν ο μοναδικός οδηγός που δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας.
Στη δεύτερη θέση είναι ο Sebastien Ogier, ο οποίος θα δώσει μάχη αύριο για να κρατήσει την θέση του με τον Thierry Neuville, αφού η διαφορά τους είναι στα επτά δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο Teemu Suninen είναι τέταρτος και "τραυμάτισε" την μπροστινή ποδιά του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.
Ο Andreas Mikkelsen έπεσε στην πέμπτη θέση, αφού έχασε αρκετό χρόνο στην SS6 λόγω κακής επιλογής ελαστικών. Επίσης, τα ελαστικά του ήταν πολύ φθαρμένα πριν την εκκίνηση της έκτης ειδικής.
O Dani Sordo ανέβηκε στην έκτη θέση μετά από έναν καταπληκτικό χρόνο που έγραψε στην τελευταία ειδική της ημέρας παρά το γεγονός ότι παραπονέθηκε πως το αυτοκίνητό του είχε πρόβλημα με το turbo.
Πίσω του βρίσκεται ο Kris Meeke, ο οποίος είχε τετ-α-κέ στην SS5, ενώ στην έκτη ειδική δεν είχε καθόλου πρόσφυση με το Yaris του λόγω φθαρμένων ελαστικών. Επίσης, από το αυτοκίνητό του έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Ott Tanak, Jari-Matti Latvala και Pontus Tidemand.
Oι Tanak και Latvala έχασαν χρόνο στην SS6 και SS5 αντίστοιχα, αφού και οι δύο έπαθαν κλατάρισμα στο μπροστινό δεξί ελαστικό. Μάλιστα, από το αυτοκίνητο του Φινλανδού οδηγού έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια της SS5.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS7:

Post a Comment

Previous Post Next Post