Rally Τουρκίας - 3η Μέρα - 1ο Loop: Σταθερά μπροστά ο Lappi, εγκατάλειψη του Tanak



Μετά το τέλος του πρώτου σκέλους της τρίτης μέρας, ο Esapekka Lappi ηγείται του 1-2 της Citroen, με τους Thierry Neuville και Ott Tanak να μην μένουν αλώβητοι από προβλήματα.
Ο Esapekka Lappi παραμένει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην SS10. Μάλιστα, στην SS8 έχασε αρκετό χρόνο, διότι το καπό του C3 WRC ήταν έτοιμο να ανοίξει κατά τη διάρκεια της ειδικής.
O Sebastien Ogier είναι δεύτερος γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στην SS8, ενώ έχασε αρκετό χρόνο σε σχέση με τον teammate του, καθώς τα ελαστικά του ήταν πιο φθαρμένα από τον τελευταίο.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Andreas Mikkelsen, του οποίου έσβησε ο κινητήρας στην SS10, ενώ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS9.
Ο Teemu Suninen είναι τέταρτος και έχει αφήσει πίσω του τον Dani Sordo για 50,2 δευτερόλεπτα.
O Jari-Matti Latvala είναι στην έκτη παρά το γεγονός ότι έκανε παράπονα μετά το τέλος της SS8 για το αυτοκίνητό του ότι ήταν πολύ δύσκολο στο στρίψιμο.
Πίσω του είναι ο Kris Meeke, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο στην SS10 σε σχέση με τον teammate του λόγω σπινιαρίσματος και η διαφορά τους είναι στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Thierry Neuville, Pontus Tidemand και Kajetan Kajetanowicz από το WRC2.
Ο Βέλγος οδηγός έχασε 4 λεπτά στην SS8, διότι είχε πολλή σκόνη και δεν μπορούσε να δει τη στροφή, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου. Ωστόσο, κατάφερε να συνεχίσει την ειδική.
O Ott Tanak αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά το τέλος της όγδοης ειδικής, αφού το αυτοκίνητό του δεν έπαιρνε μπροστά για να εκκινήσει στην SS9 λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS10:

Post a Comment

Previous Post Next Post