Rally Τουρκίας - 4η Μέρα: 1-2 για την Citroen με νικητή τον Ogier



Ο αγώνας της Τουρκίας ολοκληρώθηκε με τον Sebastien Ogier στην κορυφή και τους Esapekka Lappi και Andreas Mikkelsen να συμπληρώνουν το βάθρο.
O Sebastien Ogier ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και πήρε 3 επιπλέον βαθμούς από την PS.
O Esapekka Lappi, ο οποίος ήταν ο πρωτοπόρος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τερμάτισε δεύτερος, ενώ στην SS16 είχε σπινιάρισμα, με αποτέλεσμα να χάσει 20,7 δευτερόλεπτα σε αυτή την ειδική.
Ο Andreas Mikkelsen συμπλήρωσε το βάθρο και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS16, ενώ έκανε ανταγωνιστικούς χρόνους την τελευταία ημέρα του αγώνα.
Ο Teemu Suninen παρέμεινε στην τέταρτη θέση με τον Dani Sordo να τερματίζει πίσω του αν και ήταν ταχύτερος σήμερα από το Φινλανδό οδηγό.
Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Jari-Matti Latvala αφήνοντας πίσω του τον Kris Meeke για πάνω από 50 δευτερόλεπτα.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Thierry Neuville, ο οποίος πήρε 4 βαθμούς από την PS, Pontus Tidemand και Gus Greensmith από το WRC2 Pro, o οποίος ρόλαρε το αυτοκίνητό του μετά τη γραμμή τερματισμού της 16ης ειδικής.
Εκτός δεκάδας είναι ο Ott Tanak, ο οποίος εκκίνησε κανονικά σήμερα υπό τους κανονισμούς του Rally2, ενώ ήταν ταχύτερος στην Powerstage και έφυγε με τους πέντε έξτρα βαθμούς της PS.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος του αγώνα:

Post a Comment

Previous Post Next Post