Rally Τουρκίας - 3η Μέρα - 2ο Loop: Οριακά μπροστά ο Ogier



Μετά το τέλος της τρίτης ημέρας, o Sebastien Ogier είναι ο πρωτοπόρος του αγώνα της Τουρκίας μετά το λάθος του Esapekka Lappi, με τον Andreas Mikkelsen να συμπληρώνει την τριάδα.
Ο Sebastien Ogier σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS11.
O Esapekka Lappi έπεσε στην δεύτερη θέση, αφού έχασε το φρενάρισμα σε μια στροφή της SS12, με αποτέλεσμα να έχει σπινιάρισμα και να χάνει 14,1 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS13 και απέχει από τον teammate του μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο Andreas Mikkelsen συμπληρώνει την τριάδα, ενώ στην SS13 το αυτοκίνητό του υπέστη ζημιά στο δεξί μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα.
Ο Τeemu Suninen παραμένει τέταρτος, ενώ αντιμετώπισε πρόβλημα με την υπερστροφή από την 12η ειδική, καθώς έλειπε ο πίσω προφυλακτήρας του Fiesta WRC.
O Dani Sordo είναι πέμπτος και δεν απειλεί να κλέψει την θέση του οδηγού της M-Sport.
Ο Jari-Matti Latvala βρίσκεται στην έκτη θέση, με τον ίδιο να χάνει χρόνο στην SS12, διότι είχε φθαρμένα ελαστικά.
Πίσω του βρίσκεται ο Kris Meeke, ο οποίος στην SS13 χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του σε ένα ανάχωμα και είχε μια μικροέξοδο. Ωστόσο, κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα του χάνοντας αρκετό χρόνο. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Thierry Neuville, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS12, Pontus Tidemand και Kajetan Kajetanowicz από το WRC2.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:




Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS7:

Post a Comment

Previous Post Next Post