Σε έναν ακόμα αγώνα ο Tidemand με την M-Sport



Η M-Sport ανακοίνωσε σήμερα πως ο Pontus Tidemand θα βρεθεί σε άλλον ένα αγώνα για φέτος πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta WRC.
Ο Σουηδός οδηγός θα αγωνιστεί την άλλη εβδομάδα στη μεγάλη κατηγορία με το Ford Fiesta WRC στο Rally Τουρκίας, ενώ τον άλλο μήνα θα αγωνιστεί στον αγώνα της Ουαλίας. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αγωνιστεί ξανά με το αυτοκίνητο της M-Sport νωρίτερα μέσα στη σεζόν στους αγώνες του Μόντε Κάρλο και Σουηδίας.
Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Hayden Paddon θα αγωνιστεί στο Rally Ουαλίας με το Ford Fiesta R5 MKII.
Φαίνεται πως οι άνθρωποι της Μ-Sport δοκιμάζουν οδηγούς για την επόμενη χρονιά. Ο Malcolm Wilson δήλωσε πρόσφατα πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τους Elfyn Evans και Teemu Suninen να φύγουν από την ομάδα, οπότε βρίσκεται σε αναζήτηση τρίτου οδηγού σε περίπτωση που δεν αποκτήσει και πάλι τον Ott Tanak.
"Είναι σημαντικό να έχεις μεγαλύτερο πρόγραμμα και πραγματικά θέλω να δείξω την πρόοδό μου και ότι ανήκω εδώ στο WRC", δήλωσε ο Tidemand.
"Επίσης, έχω ωραίες αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια στην Ουαλία, όπου τερμάτισα στο βάθρο και τις τρεις φορές που συμμετείχα στην κατηγορία WRC2.
"Αυτή τη φορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά είμαι ανυπόμονος να δω τι μπορώ να κάνω".

Post a Comment

Previous Post Next Post