Αποκαλύπτει την αστοχία στο αυτοκίνητο του Ogier στο Rally Ισπανίας o Budar



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen, Pierre Budar, αποκαλύπτει την αιτία του προβλήματος στο αυτοκίνητο του Sebastien Ogier, το οποίο τού κόστισε τη μάχη για το πρωτάθλημα.
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε δυσκολία να αλλάξει τις ταχύτητες με το paddle shift και έχασε την υδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από τρία λεπτά μέσα στις ειδικές.
Η γαλλική ομάδα, όμως, αντιμετώπισε προβλήματα όχι μόνο με το αυτοκίνητο του Ogier, αλλά και με το αυτοκίνητο του Lappi το Σάββατο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εγκαταλείπει τον αγώνα του λόγω προβλήματος στον κινητήρα του C3 WRC.
"Το πρόβλημα για τον Sebastien ήταν απλά ένα σωληνάκι, απλά είχε πάθει ζημιά το σωληνάκι και το υγρό βγήκε έξω", δήλωσε ο Budar.
"Ο λόγος που δεν μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα και έχασε την υποβοήθηση του τιμονιού είναι επειδή και και τα δυο τροφοδοτούνται από την ίδια αντλία.
"Ήταν μόνο το σωληνάκι που είχε ζημιά, όχι κάποια σύνδεση.
"Δεν ήταν ζημιά που προέρχεται από πέτρα ή βράχο, δεν είναι ξεκάθαρο πώς αυτό συνέβη και είναι κάτι που δεν το είχαμε πριν.
"Είναι ένα απλό σωληνάκι που χρησιμοποιούμε και το χρησιμοποιούμε σε όλα τα αυτοκίνητα για πολλά χρόνια χωρίς κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα, τίποτα δεν ερχόταν σε επαφή με το σωληνάκι.
"Πρέπει να κατανοήσουμε περισσότερα γι'αυτό".
Ωστόσο, ο Budar κρατάει τα θετικά στοιχεία που αποκόμισαν από το Rally Ισπανίας κάνοντας αναφορά στον προηγούμενο ασφάλτινο αγώνα της Γερμανίας: "Είναι μια βελτίωση από εκεί που ήμασταν.
"Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι καλή και όλα βαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση".

Post a Comment

Previous Post Next Post