Πιθανή συμμετοχή με τρία αυτοκίνητα για την Citroen στο Rally Αυστραλίας



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Citroen, Pierre Budar, αποκάλυψε πως σχεδιάζει να φέρει τρίτο αυτοκίνητο στον αγώνα της Αυστραλίας αν ο Sebastien Ogier βρίσκεται ακόμα στη μάχη για το πρωτάθλημα οδηγών.
Συγκεκριμένα, το τρίτο αυτοκίνητο της γαλλικής ομάδας αναμένεται να οδηγήσει ο Mads Ostberg, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία WRC2 Pro με το Citroen C3 R5.
Ο Νορβηγός οδηγός κατέκτησε πέρυσι την τρίτη θέση στο Rally Αυστραλίας με τα χρώματα της Citroen, ενώ μάλιστα στις αρχές της φετινής σεζόν έκανε δοκιμές με το C3 WRC, με σκοπό να το εξελίξει.
"Δουλέψαμε όσο σκληρά μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε για την Ισπανία και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και από τα δύο πληρώματα εκεί", δήλωσε ο Budar.
"Αν το κάνουμε αυτό, θα μπορούσαμε να μείνουμε στη μάχη για τον τίτλο των οδηγών και συνοδηγών για τον Seb και τον Julien.
"Σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε ένα τρίτο αυτοκίνητο για τον Mads στην Αυστραλία για να προσπαθήσουν να πάρουν κάποιους βαθμούς από τους αντιπάλους των Seb και Julien.
"Ο Mads ήταν τρίτος πέρυσι και θα έχει μια πραγματικά καλή θέση εκκίνησης την Παρασκευή σε αυτές τις ολισθηρές επιφάνειες.
"Έχει σίγουρα τη δυνατότητα να συμβάλει στην προσπάθεια της ομάδας μας".

Post a Comment

Previous Post Next Post