Στόχος για τον Ogier είναι η έκτη νίκη του στο Rally Μεγάλης Βρετανίας



Ο Sebastien Ogier στοχεύει να νικήσει για έκτη φορά στην καριέρα του τον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας τονίζοντας πως είναι σημαντικό να παραμείνει ήρεμος κατά τη διάρκεια των ειδικών και των δύσκολων συνθηκών που θα αντιμετωπίσει. 
Ο οδηγός της Citroen μείωσε τη διαφορά του από τον Ott Tanak στο πρωτάθλημα οδηγών με τη νίκη του στο Rally Τουρκίας και 
"Είμαι αποφασισμένος πραγματικά να πάω για τη νίκη και να έχω λόγο στο αποτέλεσμα, ειδικά που η σειρά εκκίνησης δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτούς που ξεκινούν πρώτοι", δήλωσε ο Ogier.
"Όλα σχετίζονται με το να διαβάσεις τις αλλαγές στην πρόσφυση και να αντιμετωπίσεις τις συνθήκες.
"Αυτός ο αγώνες μπορεί να προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλομορφία στις συνθήκες, οι οποίες είναι δύσκολες, και είναι σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος.
"Όταν βρίσκεσαι στην ομίχλη και δυσκολεύεσαι να δεις το δρόμο, πραγματικά έχεις την αίσθηση ότι πηγαίνεις πολύ αργά.
"Αλλά εκείνη τη στιγμή είναι σημαντικό το μυαλό σου να παραμείνει ήρεμο.
"Πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με αυτά που έχεις και να θυμάσαι ότι και οι υπόλοιποι επίσης θα δυσκολευτούν".
Ωστόσο, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, 11 χρόνια πριν, όπου ο πρώτος του αγώνας με ένα αυτοκίνητο WRC ήταν αυτός του Rally Μεγάλης Βρετανίας: "Όταν βρίσκεσαι στην αρχή της καριέρας σου, δυσκολεύεσαι να βρεις το σωστό ρυθμό και πιστεύεις ότι πρέπει να οδηγήσεις στο 120% για να είσαι γρήγορος.
"Ίσως μόνο μετά με περισσότερη ωριμότητα είναι που καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος για να νικήσεις αγώνες".

Post a Comment

Previous Post Next Post