Διίστανται οι απόψεις για το μέλλον της Citroen στο WRC για το 2020



Σύγχυση επικρατεί μέσα στο εσωτερικό της Citroen, με την PSA Motorsport να εξετάζει τη συμμετοχή της γαλλικής ομάδας για το 2020 στο WRC.
Το PSA Group αποφάσισε να επενδύσει στην ηλεκτροκίνηση με την Peugeot, η οποία θα πάρει μέρος στο WEC από το 2022, ενώ η εταιρεία DS θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στην FormulaE.
Φαίνεται πως οι άνθρωποι του PSA Group δεν είναι ευχαριστημένοι με την πτώση της Citroen στο WRC, αφού η ομάδα δεν θυμίζει διόλου την παλιά Citroen με τα τους 8 παγκόσμιους τίτλους στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Ωστόσο, η ομάδα των Βερσαλλιών βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Sebastien Ogier για την επόμενη σεζόν, αφού τόσο ο Γάλλος οδηγός όσο και ο Esapekka Lappi βρίσκονται ακόμα σε συμβόλαιο, το οποίο λήγει στο τέλος του 2020.
"Η PSA Motorsport ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το WEC από το 2022 για την εταιρεία της Peugeot", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της PSA Motorsport.
"Επίσης, θα επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην FormulaE με την ομάδα μας DS Techeetah.
"Σχετικά με το WRC, όντως υπάρχουν συζητήσεις με τον Sebastien Ogier για τη συμμετοχή του το 2020.
"Σε αυτό το σημείο, το να κάνεις αναφορά σε μια διαφορετική υπόθεση θα ήταν εικασία.
"Θα επιστρέψουμε σύντομα με νεότερα".
Ωστόσο, άνθρωπος μέσα στην Citroen αποκάλυψε πως επικρατεί περίεργο κλίμα μέσα στην ομάδα σχετικά με το μέλλον της γαλλικής εταιρείας στο WRC: "Κανένας δε μιλάει.
"Κανένας δεν γνωρίζει κάτι.
"Είναι ένα περίεργο μέρος τώρα".

Post a Comment

Previous Post Next Post