Φήμη: Εκτός WRC η Citroen με τον Ogier στην Toyota



Σύμφωνα με το Motorsport.com της Ιταλίας, φημολογείται πως την επόμενη σεζόν η Citroen Racing θα αποσυρθεί από το WRC, αφήνοντας τους Esapekka Lappi και Sebastien Ogier χωρίς θέσεις.
Μάλιστα, φημολογείται πως ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα ενταχθεί στο δυναμικό της Toyota για το 2020 αν τελικά αποσυρθεί η γαλλική ομάδα από το WRC.
Ωστόσο, η απόσυρση της Citroen από το WRC σημαίνει πως το μέλλον του Lappi στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι αβέβαιο, καθώς πολλοί μεγάλοι οδηγοί διεκδικούν μια θέση στο WRC με τρεις ομάδες να απομένουν στο θεσμό.
Η ομάδα των Βερσαλλιών φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα που φέρνει, καθώς έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που κέρδισε παγκόσμιο τίτλο στο WRC, ενώ το ενδιαφέρον της έχει στραφεί στην ηλεκτροκίνηση.
Το PSA Group έχει δώσει την προσοχή του στην Peugeot Sport για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ενώ η DS θα συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο στην FormulaE.
Να πούμε σε αυτό το σημείο πως την θέση τους στο WRC για την επόμενη σεζόν διεκδικούν οι Jari-Matti Latvala, Andreas Mikkelsen, Craig Breen, Hayden Paddon, Elfyn Evans και Kris Meeke.

Post a Comment

Previous Post Next Post