Δεν απαιτεί ειδική μεταχείριση από την Toyota o Ogier για το 2020O Sebastien Ogier δεν επιθυμεί να θέσει το ζήτημα του πρώτου οδηγού στην Toyota, καθώς πιστεύει πως οι ομόσταβλοί του πρέπει να έχουν την ίδια ευκαιρία με εκείνον στο πρωτάθλημα του 2020.
Μάλιστα, ο ίδιος είχε επισημάνει πριν την έναρξη του 2019 ότι ο Esapekka Lappi, πρώην teammate του στην Citroen, θα είχε το ελεύθερο να παλέψει μαζί του για το πρωτάθλημα οδηγών χωρίς να υπάρξουν team orders μεταξύ τους.
"Η προσέγγισή μου για την αρχή της σεζόν δεν είναι να έχω στο μυαλό το πώς μπορούν οι teammates μου να με βοηθήσουν, ο στόχος μου είναι πάντα να προσπαθώ να εστιάσω στον εαυτό μου και να ολοκληρώσω μόνος μου τη δουλειά -αυτό είναι το σημαντικό", δήλωσε ο Ogier.
"Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ξέρεις ότι ποτέ δεν ζήτησα στην αρχή της σεζόν να έχω ειδική μεταχείριση, όλοι αξίζουμε την ίδια ευκαιρία.
"Ανάλογα με το τι μπορεί να συμβεί μέσα στη χρονιά, η στρατηγική μπορεί να εφαρμοστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.
"Αλλά στο πρώτο μισό της σεζόν, είναι αναγκαίο να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ομάδα".

Post a Comment

Previous Post Next Post