Εξετάζει την ενδεχόμενη ενοικίαση ή πώληση των C3 WRC η Citroen για το 2020



Ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Citroen Racing, Pierre Budar, αποκάλυψε πως η γαλλική εταιρεία σκέφτεται το ενδεχόμενη να διαθέσει για ενοικίαση ή πώληση τα C3 WRC για ιδιωτική χρήση.
Η ομάδα των Βερσαλλιών γνωστοποίησε μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το WRC ότι το πρόγραμμα του WRC2 με το C3 R5 θα συνεχιστεί κανονικά την επόμενη χρονιά, ενώ είναι διατεθειμένη να διαθέσει τα C3 WRC σε ιδιωτικές ομάδες.
Αξίζει να αναφερθεί πως από το 2017, κανένας ιδιώτης οδηγός δεν έχει πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC. 
Επίσης, το κόστος για τη συμμετοχή ενός ιδιώτη οδηγού στο WRC είναι τεράστιο, αν κανείς αναλογιστεί το ποσό που πρέπει να διαθέσει για την ενοικίαση ή την αγορά ενός αυτοκινήτου προδιαγραφών WRC, καθώς και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ενώ γεγονός είναι ότι το αυτοκίνητο μιας ιδιωτικής ομάδας είναι πίσω σε εξέλιξη σε σχέση μιας εργοστασιακής ομάδας.
"Η πιο πιθανή επιλογή για τα αυτοκίνητα είναι να πουληθούν ή να βρεθούν στα χέρια ενός ιδιώτη αγοραστή", δήλωσε ο Budar.
"Αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερα νέα πάνω σε αυτό το θέμα.
"Τα πάντα είναι πιθανά, θα λάβουμε υπόψιν μας όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για την ενοικίαση ή την πώληση των αυτοκινήτων μας".


Post a Comment

Previous Post Next Post