Ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση στο Μόντε Κάρλο είναι ο Lappi



Ο Esapekka Lappi είναι ευχαριστημένος με την κατάκτηση της τέταρτης θέση στον αγώνα του Μόντε Κάρλο, με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν είχε το ρυθμό των τριών προπορευόμενων οδηγών.
Ο Φιλανδός οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα με το Ford Fiesta WRC στις βραδινές ειδικές της Πέμπτης, αφού τα φύλλα που είχαν κολλήσει στις γρίλιες του μπροστινού προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του προκάλεσαν αύξηση της θερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ελαττώσει ταχύτητα. 
"Δεν είχα την ταχύτητα να παλέψω με τους προπορευόμενους τρεις οδηγούς, οπότε οποιοδήποτε πρόβλημα είχαν, χωρίς εκείνους ακόμα δεν θα μπορούσα να παλεύω με τον Elfyn ή τον Seb", δήλωσε ο Lappi.
"Αυτό είναι πραγματικά το μέγιστο που μπορώ να κάνω.
"Κατάφερα να συγκεντρωθώ όλο το τριήμερο μόνο στον εαυτό μου και στο τι θα κάνουμε και να μην σκέφτομαι τόσο πολύ τους άλλους και στο πού βρίσκονται στην κατάταξη, οπότε νιώθω αρκετά καλά.
"Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες του Μόντε Κάρλο που έχω κάνει.
"Δεν έχω κάνει τόσο πολλούς, αλλά δεν ήταν πραγματικά καθόλου ξεκάθαρο τι ελαστικά θα έπρεπε να πάρω, οπωσδήποτε τα slicks, αλλά ποιο πέλμα?
"Το Σάββατο ήταν πραγματικά δύσκολο με το λιωμένο πάγο και με τις σημειώσεις του πληρώματος ασφαλείας.
"Δεν ήταν εύκολο να προβλέψεις ποιες στροφές θα είχαν λιωμένο πάγο, οπότε οι σημειώσεις δεν ήταν τέλειες, το οποίο μπορώ να το καταλάβω.
"Αν και κάθε άλλος ασφάλτινος αγώνες είναι διαφορετικός από αυτόν εδώ, τουλάχιστον αλλάξαμε λίγο το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του τριήμερου και μου έδειξε τι είδους συμπεριφορά θα πάρω όταν αλλάζω κάποιες από τις ρυθμίσεις".

Post a Comment

Previous Post Next Post