Loeb - Η απόφαση για τη Σουηδία δεν μου πήρε πάνω από 20 δευτερόλεπτα



Ο Sebastien Loeb αποκαλύπτει πως εξαρχής δεν ήθελε να αγωνιστεί στο φετινό Rally Σουηδίας και εξηγεί πώς προέκυψε η αντικατάστασή του από τον Craig Breen για τον αγώνα αυτό.
Είναι γεγονός πως ο σουηδικός αγώνας δεν είναι από τους αγαπημένους του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αφού και πέρυσι είχε αρνηθεί να παρευρεθεί εκεί.
Ωστόσο, η συμφωνία του Loeb με την Hyundai αφορά τη συμμετοχή του σε έξι αγώνες φέτος και πρόκειται να γίνουν συζητήσεις με τον Andrea Adamo και τον Dani Sordo, ώστε να γίνουν αλλαγές στα προγράμματα των δύο οδηγών, αφού ο Ισπανός οδηγός πρόκειται να αγωνιστεί στη Γερμανία και Ιαπωνία.
"Ήξερα πως οι άνθρωποι θα αντιδρούσαν λέγοντας πως η ομάδας με άφησε εκτός!", δήλωσε ο Loeb.
"Πραγματικά δεν νιώθω ότι αξίζει να πάμε να αγωνιστούμε στη Σουηδία σε άσχημες συνθήκες και να πρέπει να προσπαθώ να φτάσω τους άλλους οδηγούς, οι οποίοι πρόκειται να οδηγούν γρήγορα.
"Επομένως, δεν έχω την επιθυμία να πάω, αλλά το είχα ήδη αποφασίσει με την ομάδα, οπότε προσπάθησα να σεβαστώ αυτή τη συμφωνία.
"Ο Andrea πρέπει κάτι να διαισθάνθηκε και το βράδυ της Κυριακής με ρώτησε αν ήθελα να πάω στη Σουηδία.
"Μου είπε να αντιδράσω σύμφωνα με τα αισθήματά μου και έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα, γιατί η προθεσμία να κάνεις αλλαγή στο line-up της ομάδας ήταν μέχρι αυτή την Δευτέρα.
"Επομένως, η απόφαση δεν μου πήρε πάνω από 20 δευτερόλεπτα.
"Ίσως θα σκεφτούμε να προσανατολίσουμε το πρόγραμμά μας προς τους χωμάτινους αγώνες, γιατί είναι προφανές ότι δεν περνάω τον απαιτούμενο χρόνο με το i20 στην άσφαλτο".

Post a Comment

Previous Post Next Post